4g61t.org

Specializing in the 3g CSM
It is currently Fri Dec 15, 2017 3:00 am

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Upgrades again!
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 10:36 am 
Offline
Nobody Important
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2002 2:19 pm
Posts: 1992
Location: Rochester, NY
Yup, I'm upgrading lots of stuff.


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 1:48 pm 
Offline
Nobody Important
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2002 2:19 pm
Posts: 1992
Location: Rochester, NY
Wow, I totally typoed in a DNS entry and it aimed forum.4g61t.org at an ESX server.

Fixed now (duh)


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 5:11 pm 
Offline
Nobody Important
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2002 2:19 pm
Posts: 1992
Location: Rochester, NY
So everyone... how is email notification working? I do see some messages flowing through the queue but it does not look like enough.

-paul


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Sat Oct 04, 2008 2:14 pm 
Offline
Nobody Important
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2002 2:19 pm
Posts: 1992
Location: Rochester, NY
Normal users should now be able to reply to news items.... :oops:


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Sun Oct 05, 2008 2:16 am 
Offline
Some call me a god

Joined: Sun Nov 03, 2002 8:01 pm
Posts: 1107
Location: Sask. Canada
hmm... still getting use to the changes here over the last day, its all good though... I have had a few too many too drinks tonight after all, its taken me I think three minutes to type this with very few mistakes.


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Tue Oct 07, 2008 4:09 pm 
Offline
Spends Too Much Time Under The Hood

Joined: Wed Nov 03, 2004 9:25 pm
Posts: 280
Location: Oregon
Site looks awesome!

Tom


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Tue Oct 07, 2008 9:45 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 02, 2006 2:29 pm
Posts: 134
Location: Vancouver, WA
I'm having problems on both home computers and work computer when i type in 4g61t.org i get no hit, but if i type www.4g61t.org works perfect. Dunno, is it just me? Thanks for the fixing the posting option =)


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Wed Oct 08, 2008 6:52 am 
Offline
Nobody Important
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2002 2:19 pm
Posts: 1992
Location: Rochester, NY
Quote:
I'm having problems on both home computers and work computer when i type in 4g61t.org i get no hit, but if i type http://www.4g61t.org works perfect. Dunno, is it just me? Thanks for the fixing the posting option =)
Are you putting http://4g61t.org in? If not then what you are doing is purely a function of your web browser and not the site.


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Wed Oct 08, 2008 8:22 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 02, 2006 2:29 pm
Posts: 134
Location: Vancouver, WA
you know what it might be, i have this dumb ask toolbar on both computers. I bet they do that to hi-jack the browser.


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Thu Oct 09, 2008 4:44 pm 
Offline
CSM Junkie

Joined: Tue May 18, 2004 10:12 pm
Posts: 922
Location: SC
Is there the option of having all the posts be "read" whne you close your browser? Instead of anything I have not looked at staying in a constant state of "new".

Thanks.


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Thu Oct 09, 2008 8:21 pm 
Offline
Nobody Important
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2002 2:19 pm
Posts: 1992
Location: Rochester, NY
Quote:
Is there the option of having all the posts be "read" whne you close your browser? Instead of anything I have not looked at staying in a constant state of "new".

Thanks.
I have not found that option but what I do is use the "view new posts" link to see what is new and when I'm done I hit the "Mark Forums Read" link.


Top
   
 Post subject: Re: Upgrades again!
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 8:53 pm 
Offline
The happy administrator
User avatar

Joined: Tue Apr 20, 2004 3:20 pm
Posts: 5579
Location: Wisconsin
Can you make the font bigger on the "board index" bar and the "mark forums read" text? Kinda tiny for my old eyes. lol


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited